Under Armour je usmeren na to  da bude bolji, jači i fokusiraniji od bilo kog drugog brenda.

Verujemo u buđenje svakog jutra kako bismo stvorili legendarne sportiste. Od najboljih do onih koji tek počinju, stavljamo sportistu u centar svega što radimo. Neustrašivo stvaramo sa hrabrošću i uverenjem da prkosimo konvencijama. Inoviramo preuzimajući hrabre i pametne rizike. Pojavljujemo se tamo gde sportisti treniraju, takmiče se i oporavljaju se.

Verujemo da nas pobede, velike i male, zbližavaju kao tim. Slavimo dostignuća, dajući priznanje tamo gde treba. Odvajamo vreme da se zabavimo. Usmeravamo prošle uspehe da inspirišemo našu sledeću pobedu.

Verujemo da je sport veliki ujedinilac. Ne sedimo po strani; mi se zalažemo za pravičnost i jednakost. Odnosimo se jedni prema drugima sa poštovanjem. U svom radu primenjujemo različite perspektive. Okupljamo se kao snaga dobra da služimo zajednicama koje predstavljamo.

Verujemo da naš posao nije samo ono što radimo, već i način na koji to radimo. Radimo etički i efikasno da bismo usavršili performanse dok ponovo koristimo resurse Zemlje. Tražimo nove informacije da bismo razvili trajna rešenja. Čuvamo našu planetu za sve koji sada igraju, i sve koji će igrati na našim terenima.

Verujemo da se snaga gradi kroz borbu protiv nedaća. Delujemo sa poslovnim razmišljanjem u najboljem interesu brenda. Pomažemo jedni drugima da savladamo prepreke. Ponašamo se sa integritetom, vodimo iskrene razgovore i rastemo preko grešaka. Izazovima pristupamo sa pozitivnom namerom i nikada ne odustajemo.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 40.62 MB