Rok isporuke
Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Očekivani period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, period obrade porudžbine možete da očekujete u roku od 5 dana. Obaveza prodavca je da isporuči robu koju je kupac naručio bez nepotrebnog odlaganja i to najduže 30 dana. Pošto nam je zadovoljstvo kupaca na prvom mestu sve ove rokove se trudimo da svedemo na minimum i opravdamo poverenje naših kupaca. Nakon obrade porudžbine kurir preuzima Vašu pošiljku. Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da vam celokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

Preuzimanje pošiljke
Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Under Armour), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-17h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 0800 222 333. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke
Minimalna vrednost porudzbine na www.underarmour.rs je 1.500 RSD. Cena isporuke je 250 RSD, dok je  za porudzbine preko 6.000 RSD isporuka besplatna.
NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.