PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na

razlog vraćanja,Under Armour je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

 

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

- Broj Vašeg računa-otpremnice (esir broj u gornjem levom uglu računa)

- Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

- Šifru artikla koji želite da vratite

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na linku KORISNIČKA PODRŠKA ili na mejl online@eshop.underarmour.rs. Uslov za zamenu ili povrat je da se artikal vrati u istom stanju u kome je isporučen i da nije prošlo 14 dana od isporuke.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija i zajedno sa procedurom za povraćaj sredstava biće Vam prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine. Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili popunjavanjem formulara na linku KORISNIČKA PODRŠKA  , ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Kvantum Sport-a ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

Troškove dostave kurirske službe prilikom vraćanja robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.