HONOR Band 6 je jeftiniji od pametnog sata – ali nudi mnogo više

 

Jedna od prednosti Band 6 fitnes narukvice je moderan dizajn koji se uklapa u sve odevne i životne kombinacije i situacije, ali i AMOLED ekran od 1.47" sa oblim ivicama koji omogućava korisnicima lakše korišćenje.  

Novina je i mogućnost promene slike na narukvici. Korisnici će moći da izaberu onu sliku koja prati njihov stil – mogu je pronaći u watch face prodavnici ili čak i postaviti personalizovani watch face pomoću fotografije iz albuma.

Ipak, fokus je i dalje na fitnesu.

HONOR Band 6 nudi 10 različitih profesionalnih režima za vežbanje, a može automatski detektovati 6 režima vežbanja kao što su trčanje, hodanje, mašina za veslanje i eliptička mašina. Takođe, ova unapređena narukvica precizno prati otkucaje srca u realnom vremenu i šalje povratnu informaciju tokom vežbanja koje je uz nju neuporedivo lakše. Pored toga, ovaj uređaj automatski detektuje tip treninga, a korisnici ga mogu aktivirati i ručno za jako kratko vreme.

 

 

Po završetku treninga, narukvica prikazuje pregršt detalja i infromacija koji će korisnicima biti od velike koristi, kao što su razdaljina, brzina, tempo i broj otkucaja srca. 

Pored standardnih fitnes merenja, HONOR Band 6 meri i nivo kiseonika u krvi (SPO2) i nivoe stresa. 

Brojni podaci koje sat beleži i prikazuje nisu pogubni po bateriju, pa tako HONOR Band 6 nakon jednog punjenja može da izdrži 14 dana standardnog korišćenja. Ako tome dodamo plastično kućište, silikonsku narukvicu i 5ATM otpornost na vodu (otporan na potapanje u vodu do 50 metara dubine u trajanju od 10 minuta), ova fitnes narukvica je dovoljno otporna da izdrži godine i godine korišćenja.

Zato, ako volite da provodite vreme u sportskim aktivnostima i pratite važne parametre u vezi sa svojim zdravljem, ali niste ljubitelj glomaznih pametnih satova, HONOR Band 6 je elegantno rešenje koje će vas pratiti tokom treninga, ali i van njega.

Više informacija na: https://www.hihonor.com/rs/products/wearables/honor-band-6/

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.39 MB