1:1 PODOBNE ZA SVAKOG TRKAČA

 

Manje je više - sve dok ne isprobate UA HOVR - Under Armour-ov ​​nenadmašan sistem omekšavajućeg dodatka u potpetici zbog koga trkači žele VIŠE. UA HOVR Mega 2 Clone, najnoviji član porodice patika za trčanje linije UA HOVR, nudi maksimalno omekšanje u potpetici za vrhunsku udobnost pri kontroli pokreta. Sa visinom tog omekšavajućeg dodatka u potpetici od 32 mm, nove UA HOVR Mega 2 Clone namenjene su trkaču koji želi najveću zaštitu za svoj trening.

 

TRČANJE UZ NULTU GRAVITACIJU

 

Dizajnirane za osećaj nulte gravitacije i odlično vraćanje energije, HOVR Mega 2 Clone sadrže HOVR srednji đon kao i deblji sloj za širinu peta i prednju stranu stopala radi većeg osećaja mekoće poput pliša. Prelaz od doskoka do odskoka daje osećaj neverovatne mekoće sa đonom od UA HOVR pene u zoni srednjeg i prednjeg dela stopala, pružajući meko i jastučasto, ali  trčanje sa osećajem. Smeštena u dinamičku energetsku mrežu, UA HOVR pena je projektovana da štiti od udara i pruža lako, stabilno trčanje. S udobnošću kao prioritetom u dizajnu patika, HOVR Mega 2 Clone imaju postavljeni deo oko članka koji štiti ahilovu tetivu od iritacije, ZATIM postavu na jeziku patike, debeli unutrašnji đon i gornji deo posebno izrađen kako bi zadovoljio anatomske potrebe trkača.

 

NOVA CLONE TEHNOLOGIJA GORNJEG DELA PATIKE

 

Nakon svog prvog pojavljivanja u vidu Under Armour fudbalskih patika, UA HOVR ™ Mega 2 Clone su prve patike za trčanje kompanije Under Armour koje Vam nude 1: 1 personalizovanu prilagođenost sa novom tehnologijom UA Clone koje se savijaju i adaptiraju Vašem stopalu dok se krećete. Osećaj je kao da su ove patike za trčanje napravljene za Vas. Gornji deo UA Clone patike učvršćuje i centrira Vaše stopalo preko našeg UA HOVR ™ omekšavajućeg dodatka u potpetici za lakše trčanje i bolje vraćanje energije. 

 

Jedinstveni materijal gornjeg dela UA Clone prilagođava se obliku i pokretima Vašeg stopala radi preciznijeg prianjanja. Takođe olakšava centriranost stopala, a da pri tome dobijate maksimum od mekog, fleksibilnog UA HOVR ™ omekšavajućeg dodatka u potpetici. Manje trenja, više udobnosti - za svakog trkača. 

 

 

Tkana struktura gornjeg dela patika UA Clone postaje jača kada se rastegne, a podebljava se vertikalno na primenjenu silu. Ovaj unutrašnji sloj fleksibilnog, auksetičkog materijala oblikuje se oko stopala radi preciznog prianjanja poput rukavice koji je zaista prilagođen svakom stopalu, bez obzira na veličinu. 3D oblikovan unutrašnji uložak napravljen od 6 mm PU pene sa otvorenim ćelijama koji obuhvata stopalo sa povećanom udobnošću i omogućava HOVR Mega 2 Clone patikama da se savršeno prilagode stopalu trkača - a ne obrnuto. Udobne, ali efikasne patike za trčanje HOVR Mega 2 Clone odlične su za duge staze i treninge velike kilometraže.

 

TRČITE SIGURNO I BEZBRIŽNO SA DODATNOM PODRŠKOM I IZDRŽLJIVOŠĆU

 

HOVR Mega 2 Clone patike odlikuju se poboljšanim obodom i ključnom strukturom koja nudi poboljšana svojstva amortizacije i vraćanja energije. Obod obezbeđuje strukturu i omogućava glatki prelaz. Guma od ugljenika u ​​potpetici đona produžava izdržljivost prilikom jakog doskoka, a spoljašnja pena na đonu obezbeđuje udoban prelaz od pete ka prstima. Zadnji deo patike učvršćuje petu i tako se stopalo najefikasnije kreće, dobijajući plišani osećaj bez napora koji nude HOVR Mega 2 Clone patike za trčanje. Guma obogaćena vazduhom uokviruje đon prednjeg dela stopala kako bi povećala jastučić uz minimalnu težinu.

 

 

7% BRŽE I 3% DALJE

 

Ove patike se formiraju prema Vašem stopalu i treniraju Vas. Povežite Vaše patike sa UA MapMyRun ™ aplikacijom za savete o treningu forme u realnom vremenu a na osnovu Vašeg ritma, tempa i koraka. Ugrađeni senzor prati, analizira i čuva detaljne metričke vrednosti radi informisanja o načinima za poboljšanje učinka. I to se zaista može isplatiti. U 2020. godini, korisnici UA MapMyRun Form Coaching aplikacije trčali su 7% brže i 3% dalje.*

 

HOVR MEGA 2 CLONE SPECIFIKACIJE:

 

Neutralne 

32 mm peta / 24 mm prednji deo stopala 

Težina: Muškarci veličina 9: 309 gr / Žene veličina 7: 264 gr 

 

 

*Ovaj rezultat je zasnovan na istraživanju iz 2020. godine o 86.887 trkača koji su pratili svoje trčanje sa Under Armour povezanom obućom i pogledali Form Coaching savet za to šta treba raditi posle treninga u periodu od 1. januara do 25. septembra 2020. Upoređeni su podaci o trčanju iz ove grupe (korisnici Form Coachinga) sa svim trkačima na MapMyRun platformi u istom vremenskom periodu, sa kriterijumom minimalne udaljenosti od 1.600 metara, minimalnom udaljenošću potrebnom za dobijanje Form Coaching saveta. Upoređujući ove dve grupe, korisnici Form Coachinga su trčali 7% brže i 3% dalje.

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 53.94 MB