PROJECT ROCK 3: NAPREDAK SE POSTIŽE RADOM I VOLJOM

Under Armour i Dvejn Džonson predstavili najinovativniji model patika iz kolekcije Project Rock do sada.

 

Svrha. Namera. Napredak. Moramo da idemo napred. Zato što kroz rad uspevamo i suočeni sa preprekama; uzdižemo sebe i ljude oko sebe. Ponovo je došao trenutak da podignemo lestvicu - gde god da se ovih dana nalazi vaša „teretana“, ali i u svetu.   

 

Under Armour i Dvejn Džonson su sarađivali na dizajnu modela koji je testiran u Džonsonovoj kućnoj teretani Iron Paradise, a najinovativnija patika u kolekciji Project Rock prošla je paklene pripreme i sada je spremna za vas. Project Rock 3 predstavlja ukrštanje udobnosti i stabilnosti, a dizajnirana je za ljude koji žele akciju i napredak. 

 

 

„Danas smo odlučili da idemo napred FOKUSIRANO i odgovorno. Cenimo i inspirišemo se motivacijom koja nas okružuje - NAŠIM NAJDRAŽIMA, hitnim službama, osobljem na prvoj liniji, roditeljima, ljudima koji se hrabro vraćaju na radna mesta uprkos neizvesnosti - bodrimo jedni druge i borimo se dalje, jer napredak se ostvaruje samo kroz rad koji ulažemo u njega. IDEMO DALJE.“ - Dvejn Džonson

 

Džonson je ponosan na svoju prošlost i odvažno ide dalje, pa se Under Armour udružio sa njim kako bi utisnuli njegov put u estetiku modela Project Rock 3. Tekstura novog potpuno pletenog gornjeg dela inspirisana je njegovim pristupom treningu i životu: Prihvatite pukotine, zaradili ste ih. Pleteni gornji deo ima dodatnu prednost maksimalne prozračnosti tokom treninga i obezbeđuje stabilnost učvršćivanjem stopala spoljašnjom zaštitom za petu za snagu pri svakom ponavljanju.

 

 

Project Rock 3 odlikuje kombinacija najnovijih Under Armour inovacija, uključujući UA TriBase i UA HOVR tehnologije koje podstiču vrhunski učinak uz udobnost. UA TriBase maksimalno uvećava kontrolu na tlu i fleksibilnost prednjeg dela stopala, i tako podstiče eksplozivne pliometrijske pokrete. Isto tako, UA HOVR tehnologija podrazumeva mekanu, responzivnu postavu međuđona koja obezbeđuje udoban oslonac koji može da izdrži Džonsonova najnapornija dizanja tegova.

Slični članci

25.
May
2020
Vesti
Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 53.85 MB