RUSH EVOLUCIJA

 

Under Armour vam predstavlja najnoviju UA RUSH Seamless kolekciju.

U 2019. Under Armour je lansirao UA RUSH revolucionarnu tkaninu natopljenu mineralima, koja reciklira energiju vašeg tela za povećani protok krvi, pružajući sportistima prednost tako što maksimizira performanse i ubrzava njihov oporavak. Jednostavno rečeno, UA RUSH pruža slične benefite za telo kao i infracrvena sauna.

Infracrvena sauna koju možete nositi tokom najvećih trenutaka vaše sportske karijere. Ne može biti bolje od toga, zar ne?

To je moguće - sa sledećom evolucijom: UA RUSH Seamless.
 
UA RUSH Seamless dizajniran je da obuhvati različite kvalitetne tkanine isprepletene u jednu vrhunskih performansi - sada sa manje šavova. Ova nova konstrukcija povećava prozračnost i stvara oblik koji je bez premca na tržištu, pružajući ventilaciju na mestima gde je to najpotrebnije. Od ruku do grudi i ramena do nogu, vaše telo će biti slobodnije nego ikad ranije.

 

 

Manje šavova, manje distrakcija, veće performanse.

Znamo da stalno radite na tome da budete bolji. I mi smo. Revolucionirali smo tržište sportske opreme 1996. godine tkaninom koja odbija znoj i od tada nismo usporili. Mi idemo do granica performansi da bismo odrazili vašu neumoljivu potragu za atletskom veličinom. Sledeći korak predstavlja nenadmašan i održiv pristup za maksimiziranje vaših performansi.

 

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.46 MB