BRZO JE UPRAVO POSTALO BRŽE ZAHVALJUJUĆI UNDER ARMOUR PATIKAMA

 

Istraživanja su pokazala da, posebno pri trčanju, kvalitet i izrada đona prave suštinsku razliku u učinku, što je proizvodnju Under Armour sportskih patika postavilo na novi nivo. Kako bi svakom koraku dodali bolju namenu, efikasnost, dužinu koraka i ubrzanje, Under Armour je razvio nove patike za trčanje: UA Flow Velociti Elite. Ove napredne patike sa višestruko nagrađivanom UA Flow tehnologijom redefinišu pojma brzine za atletičare tokom cele trkačke sezone.

 

Dani trke su upravo postali uspešniji

 

Flow Velociti Elite je kolekcija patika jarkih boja namenjenih maratonu, označenih jarko zelenom bojom, koje su dostupne širom sveta od 13. aprila 2023.

 

Dizajnirane za vrhunske trkače, Flow Velociti Elite su prvi izbor trkača koji traže fleksibilnost, balans i podršku stopalu. Svaki korak napravljen u Flow Velociti patikama je pojačan pločom od ugljeničnih vlakana koja je postavljena celom dužinom đona, u središnjem delu izrađenom od mekane pene koja se prilagođava stopalu.

 

Sve zajedno, ove komponente daju eksplozivan odziv energije pri svakom koraku. Gornjište patike izrađeno od dinamičkog WARP 2.0 materijala koji omogućava unapređen protok vazduha, dok Flow pena obezbeđuje lako trčanje bez smetnji. Flow Velociti Elite takođe sadrži TPE čarapu za unapređeni odziv i odskok pri svakom koraku.

Under Armour je fokusiran na stvaranje najboljih patika, zbog čega konstantno unapređuje process proizvodnje. Svi procesi, od gustine pene, odabira materijala, pa sve do kompletnog proizvoda su pod budnim okom stručnjaka iz različitih oblasti. Čak i najsitniji detalji, poput izbora pertli se proveravaju nekoliko puta, kako bi se smanjile smetnje i otpor pri trčanju.

 

 

Patike Under Armour su sinonim za ekpslozivnost i brzinu i svaki element: material, logo i boja inspirišu sportiste na pokret, brzinu i obaranje rekorda.

 

Dizajnirano od strane sportista za sportiste

 

 

Svaki sportista želi da ima potpunu sigurnost u svoju opremu. Zbog toga Under Armour koristi povratne informacije od strane profesionalnih trkačkih klubova za dalja testiranja i unapređivanja.

 

Under Armour sa ponosom predstavlja sportistima opremu koja im je potrebna za postizanje vrhunskih rezultata, pomažući im da dobru sezonu pretvore u pobedničku. Pretvaraju savršene trke u iskustvo koje menja ceo život na bolje.

 

Misija kompanije Under Armour je od postanka do danas je fokus na stvaranju pobedničkih patika, slušajući sportiste i praveći neophodne izmene kako bi rešili probleme na koje sportisti nailaze.

 

PRODUCT DNA:

  • OFFSET: 8MM
  • TEŽINA: 212GR
  • Unisex & Neutal

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 54.15 MB