Under Armour SlipSpeed su hibridne patike za trening i oporavak sa jedinstvenom sklopivom petom koja vam omogućava da bez napora prelazite između režima treninga i režima opuštanja.

U režimu treninga, SlipSpeed je napravljen da bude sposoban svestrani igrač, koji se nosi sa svim, od umerenog treninga snage do aerobnih vežbi, pa čak i kratkih trčanja. U režimu oporavka, dizajniran je da izgleda oštro i pruža potpunu udobnost.

SlipSpeed međuđon od 2 mm napravljen je od  iste lagane, ali izdržljive Flow pene koju ćete naći u Under Armour Velociti Wind 2 i Velociti Elite patikama za trčanje. Kao i patike, Flow pena je izdržljiva i dovoljno jaka da nema potrebu za dodatnom gumom.

Ojačani mrežasti gornji delovi imaju konstruisan ventil za povećanje prozračnosti. Vaša stopala uvlače se u Iso-Chill tkaninu koja im daje osećaj dobro postavljenog neoprena koji je udoban za trening sa ili bez čarapa.

Tu je i BOA Fit sistem vezivanja sa sistemom zaključavanja u 12 tačaka koji savršeno drži stopala tokom treninga.

SlipSpeed se mogu prati u veš mašini, u vreći za pranje patika.

Ako tražite patike  koje su dovoljno raznovrsne da se uhvate u koštac sa većinom onoga sa čim ćete se baviti u teretani i svakodnevnom životu, onda je SlipSpeed pravi izbor.

Tokom treninga platforma srednjeg potplata je dovoljno stabilna da može da izdrži mrtvo dizanje i čučnjeve. Takođe nudi dovoljno prianjanja, zaštite i odziva za eksplozivnije, aerobne treninge.

 

 

 

 

array(0) {
}
Memory Consumption is: 53.58 MB