PREDSTAVLJAMO NAJINOVATIVNIJI SPORTSKI GRUDNJAK IZ UNDER ARMOUR-A DO SADA

Da li ste znali da se ženske grudi tokom vežbanja mogu pomerati čak 21cm? Ili da kada se radi o sportskim grudnjacima, nošenje pogrešnog može naneti trajnu oštećenja? UA menja koncept sportskog grudnjaka sa našom najnovijom inovacijom koja se bavi i ovom problematikom kako bi podržala jedinstvena ženska tela i potrebe.

Da bi stvorili UA Infinity grudnjak, koristili smo jedinstven pristup i testirali smo ga sa stručnjakom za zdravlje dojki, dr. Joanna Scurr, sa Univerziteta Portsmouth u Velikoj Britaniji, kako bi konstruisali grudnjak koji savršeno odgovara ženskom telu. Umesto da izrežemo dve savršene korpe iz ravnog dela obloge, lepimo slojeve, što je tradicionalna konstrukcija sportskog grudnjaka, Armour-ov dizajnerski tim je ubrizgavao tečnu penu za prirodniji oblik korpi, koji bolje prijanja grudima i pruža veću komfornost. Tečna pena prati oblik grudi tokom sportskih aktivnosti i pruža pravi nivo podrške bez žrtvovanja udobnosti i prozračnosti.

Grudnjak UA Infinity dizajniran je za sve nivoe aktivnosti i prilagođava se prirodnom kretanju ženskog tela umesto da se bori protiv njega, kao što to obično čine tradicionalni sportski grudnjaci. Ovo stvara prirodniji i komforniji fit, bez glomaznih korpi, lakši osećaj i potpuno ujednačenu podršku koja konačno omogućava ženama veći raspon pokreta. Jastučići na prednjem delu grudnjaka zapravo su vidljivi kroz mrežicu, posebno dizajnirani perforirani deo koji je ultra lagan i prozračan.

Sportski grudnjak UA Infinity je sačinjen od najnaprednijih inovativnih tkanina, kako bi bio lakši i brže se sušio. Grudnjak je napravljen sa podesivim i fleksibilnim kaiševima za lakše oblačenje i podršku bez premca.

 

 

 

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.46 MB