VIŠE OD PATIKE ZA TRČANJE

 

Predstavljamo vam model UA HOVR™ Machina, koji vam pomaže da bolje trčite tako što koriguje formu u realnom vremenu

Bilo da trče za mesto na takmičenju, kvalifikaciju za maraton ili da skinu nekoliko sekundi sa ličnog rekorda na pet kilometara — trkači uvek žele korak više.

Trkači su često primorani da izaberu ili patike sa visokim đonom za dugoprugaške trke, ili lagane patike za brže trčanje. Brend Under Armour je želeo da reši taj problem i pronađe savršenu ravnotežu kako nijedno ne bi moralo da se žrtvuje u korist drugog.

UA HOVR Machina je kombinacija brzine trkačke patike i udobnosti dugoprugaške patike za treniranje. Kada se tome doda i korigovanje forme u realnom vremenu, dobija se alat koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve za 2020. godinu.

 

KORIGOVANJE FORME U REALNOM VREMENU

Sva obuća u Under Armour kolekciji za 2020. – uključujući model UA HOVR Machina – opremljena je digitalnom vezom, što omogućava trkačima ne samo da prate i analiziraju svoje trčanje, već i da steknu uvid bez presedana u svoju trkačku formu. Prvog februara ove godine, UA podiže povezano trčanje na sledeći nivo uvođenjem korigovanja forme u realnom vremenu. Ova personalizovana funkcija pomaže trkačima da osiguraju da im se forma ne pokvari usred trke tako što pruža personalizovane smernice u realnom vremenu i poboljšava upravljanje rizikom od povreda i rezultate.

Trkači takođe mogu da izmere ugao doskoka i vreme kontakta stopala sa tlom u okviru analize posle trčanja, što im pruža dublji uvid u formu i što je posebno korisno na dužim stazama, gde forma može da se naruši zbog umora. Sve navedene funkcije dostupne su putem jednostavnog povezivanja sa aplikacijom MapMyRun, koja je deo najveće svetske digitalne zajednice za zdravlje i fitnes od 270 miliona korisnika, koji svi rade na unapređivanju sporta i sportista.

 

VISOK NIVO ENERGIJE

Vodeći računa o tome da svaki detalj služi svrsi, Under Armour je pronašao način da model UA HOVR Machina bude lagan i responzivan. Ono što modelu UA HOVR Machina daje osetnu brzinu je njegovo ojačanje za propulziju, koje održava brz tempo bez obzira na rastojanje. Dvokrako opružno ojačanje napunjeno ugljenikom Pebax® pomaže trkačima da se podignu na nožne prste uz brz korak i elegantan prelaz.

 

BRZA FUNKCIJA, PUN POGON

Poznato je da postavljanje đona poboljšava energiju pri trčanju, a to je faktor koji može da znači razliku od nekoliko minuta kod maratona. Zato model UA HOVR Machina ima nov neučvršćen međuđon, što pruža sve prednosti mekog HOVR đona, bez dodatne težine. UA je razvio preciznu geometriju koja ne zahteva mnogo učvršćenja oko UA HOVR međuđona. Učvršćenje podupire UA HOVR ispod međuđona, dok su bočne strane bez učvršćenja, što smanjuje težinu i čuva responzivnost. Uz izdržljivost i udobnost istu kao kod proverenog UA HOVR Infinite modela i oko 20% više UA HOVR đona, UA HOVR Machina obezbeđuje veći povraćaj energije i pomaže da poslednji kilometar bude vaš najbrži.

U ovoj godini postanite sveukupno bolji trkač uz povraćaj energije koji obezbeđuje UA HOVR i sugestije MapMyRun koje se zasnivaju na podacima.

Model UA HOVR Machina pušten je u prodaju 7. februara i dostupan je u prodavnicama Under Armour brenda u Ušće SC i Ada Mall-u u Beogradu i Promenadi u Novom Sadu.

 

 

DNK PROIZVODA:

  • NEUTRALNO: Za trkače kojima je potrebna ravnoteža fleksibilnosti i mekog đona
  • Nagib đona: 8 mm
  • Težina (muška veličina 9): 280 g
  • Težina (ženska veličina 7): 240 g

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.48 MB