HONOR GS Pro Watch – sat koji vas nikada neće izneveriti

Ovaj pametni sat robusnog dizajna izrađen je da izdrži izazovna okruženja, dosežući čak do 14. podeoka skale na vojnom testu izdržljivosti MIL-STD-810G. To ga čini otpornim na niski pritisak, visoku i nisku temperarturu, sunčevo zračenje, kišu, vlagu, pesak, prašinu, duboku vodu, kao i udarce, ali i vibracije, a  visokoprecizni dvostruki satelitski sistem donosi bezbrižnost na izazovnim putevima svojom funkcijom “Route back”, a imate mogućniost uvida u u tačno vreme izlaska i zalaska sunca i meseca, faza plima i nagle promene vremena.

 

 

HONOR GS Pro Watch dolazi u tri boje, Charcoal Black, Marl White i Camo Blue poseduje bateriju koja može trajati do 25 dana u standardnim uslovima. Čak i sa uključenim GPS režimom na otvorenom, i dalje može trajati do 100 sati. Tako da ga skoro mesec dana možete koristiti bez brige o trajanju baterije iako će vam ovaj uređaj u tom periodu kontinuirano pratiti puls, omogućavati da primate odgovarate na pozive, pogledate notifikacije, šlušate muziku…

To nije sve – HONOR Watch GSP Pro pomoću svojih funkcija prati sve parametre koji su bitni za vaše zdravlje poput praćenja pulsa i sna, merenja nivoa kiseonika u krvi i stresa. 

Ovaj uređaj poseduje TruSleep™ tehnologija za praćenje sna visokog nivoa koja prati obrasce i beleži one periode tokom kojih je prepoznala da ste slabije spavali na osnovu ostalih zdravstvenih parametara te će vam na osnovu toga dati preporuke kako da vam san bude kvalitetniji, odnosno kako da se što više odmorite. Zahvaljujući TruSeen™ 4.0 monitoru pratićete puls, SpO2 Monitor će vam meriti nivo kiseonika u krvi.

Pored toga što nudi kompletan pregled zdravlja, HONOR Watch GS Pro ima čak 18 profesionalnih režima treninga poput trčanja, planinarenja, boksa, skijanja, raznih fitnes aktivnosti, kao i 85 prilagođenih režima treninga koji vam pomažu da ostanete aktivni i angažovani te će svakodnevno vežbanje biti lakše neko ikad. 

 

 

O HONOR-u

HONOR je vodeći tehnološki brend za mlade širom sveta, nastao u doba razvoja mobilnog interneta i oblikovan revolucionarnim tehnologijama nastalim iz nepokolebljivog fokusa kompanije na ulaganje u istraživanje i razvoj. Koristeći sve mogućnosti u eri 5G i veštačke inteligencije, HONOR teži da stvori inteligentni novi svet za mlade razvojem pametnog ekosistema življenja koji će inspirisati kulturu mladih. HONOR će nastaviti da se izdvaja pronalaženjem zabave u inovacijama, tech chic lifestyle proizvodima i konstantno rastućom zajednicom svojih korisnika.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/honorglobal/ 
https://twitter.com/Honorglobal 
https://www.instagram.com/honorglobal/ 
https://www.youtube.com/honorglobal

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.47 MB