PREDSTAVLJAMO CURRY FLOW

 

Mnogi smatraju da je 8 srećan broj – u nekim kulturama se čak veruje da donosi pozitivnu energiju i uspeh. Zato možemo da kažemo da novi model Curry Flow 8 nagoveštava svetlu budućnost za brend Curry – prvi Under Armour podbrend koji ovoj poznatoj marki treba da donese veliki uspeh.

 

Curry Flow 8 je prvi model patika brenda Curry. Iako je u pitanju dizajn koji se zasniva na već poznatim revolucionarnim rešenjima za poboljšanje performansi, Curry 8 donosi niz inovacija koje će brend učiniti jedinstvenim.

 

Ovo je prvi modela sa inovativnom platformom za amortizaciju pokreta – UA Flow. UA Flow platforma će doneti promene brendu UA, ali i celokupnoj industriji sportske opreme. Curry Flow 8 ne liče na obične košarkaške patike – nemaju ni trunku gume u đonu, lagane su, ublažavaju kontakt sa podlogom i pružaju bolji osećaj na parketu.

 

Faza razvoja modela UA Flow i Curry Flow 8 obuhvatila je 13 serija testova na habanje i 10 serija biomehaničkih ispitivanja u kojima je učestvovalo više od 100 sportista, a među njima 35 najboljih košarkaša iz koledža i srednjih škola. Rezultati su pokazali da je u pitanju najbolja Under Armour tehnologija za kontakt sa podlogom. U fazi testiranja koja je trajala više od 1500 sati, tim UA je maksimalno poboljšao svojstva jedinstvene pene kako bi Curry Flow 8 model imao najbolje performanse u odnosu na sve druge košarkaške patike.

 

 

Faza razvoja platforme UA Flow i modela Curry Flow 8 trajala je više od tri godine i obuhvatila je saradnju Dow i UA timova, uključujući one za inovaciju, dizajn proizvoda, biomehaniku, kao i timove koji su istraživali mišljenja sportista i potrošača. Tokom ovog putovanja, tim za razvoj se vodio mišljenjima sportista, naročito kada je u pitanju trakcija i osećaj na terenu u odnosu na amortizaciju i slobodu pokreta. Dow je doprineo razvoju UA HOVR™ amortizacije, ali je i pomogao da UA pronađe rešenje koje zadržava povrat energije, apsorpciju udara i trakciju, ali istovremeno poboljšava osećaj na terenu, amortizaciju i brzinu kretanja bez uticaja na trajnost i kvalitet. Da bi postigao takav cilj, UA tim za inovacije preokrenuo je proces razvoja modela i dizajnirao model UA Flow od fleksibilnosti ka stabilnosti, umesto od stabilnosti ka fleksibilnosti, što je u suprotnosti sa standardima u ovoj industriji.

 

UA Flow ima jednoslojni đon od pene. Ovo rešenje predstavlja izazov za većinu modela srednjih đonova koji su obično napravljeni od dva ili tri dela sa spoljašnjim đonom od gume. Under Armour tim za inovacije i tim za dizajn su prvo upotrebili jedinstvenu penu, a zatim dodali strukturu i stabilnost kako bi došli do holističkog rešenja prilagođenog stopalu košarkaša.

 

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, platforma UA Flow i model Curry Flow 8 imaju nenadmašne prednosti koje se ogledaju u sledećim karakteristikama: 

TRAKCIJA: Curry Flow 8 pruža odličnu trakciju na terenu zahvaljujući UA Flow platformi sa otpornošću na habanje kao i kod standardne gume – nema klizanja, proklizavanja i škripanja po parketu.

UDOBNOST: U gornjem delu nalaze se dva sloja koja imaju dinamične, ali razdvojene funkcije i omogućavaju slobodan pokret dok istovremeno štite stopalo od povreda.

OSEĆAJ NA TERENU: Kod modela Curry Flow 8, amortizacija ne umanjuje osećaj na terenu. Iako ova patika pruža sasvim drugačiji i jedinstven osećaj, stopalo će se veoma brzo navići.

FUNKCIONALNI DIZAJN: UA Flow nema spoljašnji gumeni đon koji u proseku ima oko 50 grama, čime je eliminisana nepotrebna težina. Curry Flow 8 model teži oko 340 grama (veličina 42).

VISOKI NIVO ENERGIJE: Curry Flow 8 pruža neverovatan povrat energije koji nimalo ne umanjuje izdržljivost, zaštitu i performanse. 

 

 

„Istog trenutka kada sam probao prototip ovog modela, poželeo sam da UA Flow bude deo Curry 8 – prvog modela brenda Curry. Uzbuđen sam od prvog dana,“ rekao je Kari. „Jedva čekam da se vratim na teren i odigram utakmicu u ovim patikama. Želim da i drugi sportisti osete magiju koju ovaj model pruža.“

Slični članci

Chat

Klikni na dugme za Chat u desnom donjem uglu ukoliko želite da postavite pitanje

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

Korisnička podrška

Pošaljite nam e-mail na online@eshop.underarmour.rs

Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontakt

Potrebna vam je pomoć oko porudžbine. Pozovite nas na broj 0800/222-333

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak, od 09 do 17 h

array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.48 MB